Win-Eurasia 2024 Fuarında, 4. salon, A-475 nolu standayız.

Win-Eurasia 2024 Fuarında, 4. salon,  A-475 nolu standayız.

Win-Eurasia 2024 Fuarında, 4. salon, A-475 nolu standayız.

5-8 Haziran 2024 | İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy

6 salonda toplam 55.000 m²  fuar alanında Enerji, Elektrik, Elektronik Teknolojileri, Kaynak ve Robotik Kaynak Teknolojileri, Lojistik, Tedarik Zinciri Yönetim, İç Lojistik Çözümleri, Endüstriyel Üretim Makinaları, Endüstriyel Otomasyon ve Fabrika Otomasyon Sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren yüzlerce firma en yeni ürünlerini sergileyecek!

İmalat sektörünün geride bıraktığı 30 yılda yüzlerce katılımcıyla binlerce yeniliğe ve sayısız ürün lansmanına ev sahipliği yapan WIN EURASIA, bu yıl da sektörün en önemli oyuncularını bir araya getirerek en yeni ürünlerle endüstriyel dönüşüme öncülük etmeye hazırlanıyor!

2024 yılında sektörde 20.yılını kutlayan Zeta Enerji olarak  , distirübütörü olduğu  sektörün  devlerini  bu fuarda Türk Endüstirisi ile tanıştırmaktan gurur duyuyoruz.

Kalitesi dünyaca bilinen Keller AG, Barksdale GmbH ve Valcom SRL firmalarının Türkiyedeki tek yetkili distribütörü olarak  projelendirme ve teknik destek gereken her türlü konu ve görüşleriniz için standımızda görüşmek üzere!!!

ZETA ENERJİ

5-8 Haziran İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy

WIN EURASIA

4A / 475 

 

Paylaş